keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Pitkä, kuuma kesä...

On tämä Suomen kesä kyllä aika huvittava. Onko peräti pari viikkoa ollut yli kymmennen astetta lämmintä ja yhtenäkään päivänä ei ole, ainakaan täällä Lapissa, kivunnut yli 20 asteen. Mutta, mutta sääsket on jo heränneet talviunilta. Ihan uskomatonta, ettei edes yhtä päivää saa nauttia ihan täysin rauhassa kesäpäivästä.

Tosin, tätä päiväähän olen odottanut kuin kuuta nousevaa. Että saan laittaa hyttysloukun päälle ja seurata miten se tekee selvää jälkeä pihamme vihulaisista. Heti kyllä alkoi pörrätä hyttysiä kivasti Skeetervacin ympärillä, joten mielenkiintoista nähdä miten paljon populaatiota se popsii lähipäivien aikana. Aivan hirveätä invaasiota ei tosin vielä ole käynnissä, mutta ärsyttää ne muutama kymmenenkin ihan tarpeeksi.

En ehtinyt/jaksanut/viitsinyt ottaa kuvaa nyt laitteesta, johan se on nähty aiemminkin. Lähinnä itseäni/teitä kiinnostaa niinkin tuhottujen tuholaisten määrä. Jäädään siis seuraamaan tilannetta, raportoin paikan päältä kuvien kera.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Laitahan päivitystä tämän kesän osalta tulemaan :)!

Pekka kirjoitti...

Onhan noita muitakin laitteita markkinoilla. Miten sitten toimii onkin toinen kysymys.

http://www.mosquitomagnet.fi/

http://www.hyttyskarkotin.com/

Pekka kirjoitti...

Toki paras hyttynynen on kuollut hyttynen. Eli kannattaa ostella noita laitteita niin saadaan hyttyskannat pieniksi omalla alueella. Alueilla joilla noita laitteita ei ole hyttysmäärät pysyvät samana.